Rabatter läggs om torsdag 26 oktober

Torsdagen den 26 oktober, kommer rabatter att läggas om utanför våra hus mellan 07:00-16:00.

Då kommer trädgårdstjänst hit och lägger om våra rabatter, så kommer bilarna vid P-platserna med nr: 66-70 och 84-88 att behöva parkera på gatan eller annat ställe i området gärna från onsdag kväll eller senast morgon vid kl. 07:00 till eftermiddagen kl. 16:00 under torsdagen den 26 oktober. 

Vi kommer att sätta nya blommor på norrsidorna av våra hus 14, 16 och 18, samt i rabatterna vid 16 och 18 ut mot gatan (västra sidorna).  Detta för att kunna få bättre underhåll av våra rabatter och snyggare utomhusmiljö som inte växer iför sovrumsfönstren/köksfönster för våra medlemmar på nedre bottenplan. 

Vid frågor, kontakta gärna oss: info@brfdisponentparken2.se

Hälsningar Styrelsen,
BRF Disponentparken 2

2 Kommentarer on “Rabatter läggs om torsdag 26 oktober

  1. Ok! Rabatten utanför ingången till 14 har inte rensats på hela sommaren. Ska något göras med den oxå? Eller är den bara bortglömd?

  2. Hej Ingela! Tanken är att vi ska anslutas in i samma avtal som övriga BRFer i Samfälligheten, men det har tyvärr gått lite trögt än i och mer styrelsebyte mitt i allt. Vi var kanske något för snabba på att säga upp vårt dåvarande trädgårdsskötsel avtal, men nu börjar snart det nya avtalet vara på plats. Problemet var att de har ca 6 månaders uppsägningstid på avtalen, vilket gjorde att övergången hamnade något fel denna sommaren. Förhoppningsvis får vi till ett vettigt avtal för trädgårdsskötsel senast till våren.
    Vänlig hälsning, Jonas i Styrelsen

Comments are closed.