23 och 25 april – Utdelning av Telia router och TV-box

Uppdatering 4/5: Vi har fortfarande ca 10st boxar och routers kvar att dela ut. Har du fortfarande inte hämtat ut din box, ber vi dig kontakta oss via info@brfdisponentparken2.se .


Tisdagen 23 och torsdagen 25 april mellan 18:30-19:30, kommer vi från Styrelsen att finnas på plats i hus 18 för att dela ut våra nya internet routers och TV-boxar som vi äntligen har fått nya av Telia.

Vi hoppas att du då kan dyka upp och ta emot din nya utrustning. Skulle du inte kunna komma mellan dessa tider, så behöver du från fredag 26 april eller senare, boka in en träff med någon av oss i styrelsen som kan dela ut utrustningen till dig. Du kontaktar oss via vår mejladress: info@brfdisponentparken2.se .

Då vi behöver checka av alla som får sin nya utrustning, så behöver du kontakta oss om du inte har möjlighet att hämta utrustningen under de utsatta tiderna.

Den gamla routern och TV-boxen kommer fortfarande att fungera även med vårt nya avtal med Telia, men den nya routern är säkrare, snabbare samt den nya TV-boxen är snabbare och har Google TV inbyggt så man kan strömma film till den från en dator, surfplatta eller mobil. Vilket ger oss en mer framtidssäkrad utrustning än de ca 8 år gamla vi har idag.

Vi hoppas att vi träffar just dig på tisdag eller torsdag! ☺️

Välkommen!
Hälsningar Styrelsen, info@brfdisponentparken2.se