Kallelse till extrastämma

Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Disponentparken 2 har kallat till en extrastämma, onsdagen den 20 april klockan 18:30 i Disponentvillan. Under stämman kommer medlemmarna i bostadsrättsföreningen få rösta om de godkänner att sälja Disponentvillan till en ny potentiell köpare som Arbetsgruppen för försäljning av villan presenterat. Kallelsen har skickats ut till alla medlemmar via post och även information om den potentiella köparen bifogades med kallelsen.

Informationsmöte med säljgruppen & mäklare 5/4 kl. 18:30

På tisdag kommer det arrangeras ett informationsmöte om försäljningen av Disponentvillan och den potentiella köparen. Under mötet kommer arbetsgruppen för försäljningen av villan finnas på plats och svara på frågor tillsammans med mäklaren Gabriel och revisorn Åsa. Mer information gällande detta finns också bifogat med kallelsen till extrastämman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *