Anmäl dig till städdagen 24 april

Lördagen den 24 april är det dags för Samfällighetens städdag då vi tillsammans städar och fixar till våra gemensamma områden utomhus inför sommaren. Vi kommer samlas vid villan klockan 10:00 och arbetet kommer pågå till cirka 14:00. Det kommer bjudas på grillad korv och dryck. Alla medlemmar i bostadsrättsföreningen Disponentparken 2 anmäler sig till städdagen via styrelsens mejl (info@brfdisponentparken2.se). Sista anmälningsdag är måndagen 19/4. Vi hoppas så många som möjligt kommer kunna delta och snygga till området inför sommaren.

Under städdagen kommer vi behöva ha tillgång till en bil med dragkrok så att ogräset och eventuellt skräp som samlas ihop kan forslas bort från området. Samfälligheten kommer hyra in ett släp. Har du en bil med dragkrok som du kan erbjuda under städdagen, skriv gärna med det i din anmälan.

Styrelsen vill även påminna att det är alla boende/medlemmars ansvar att hålla sin lägenhet och uteplats snygg och prydlig under hela året. Det kan därför vara en god idé att köra en vårstädning på hemmafronten och er uteplats också efter Samfällighetens städdag.