Följ säljgruppens informationsmöte på distans

På tisdag (2/6) kommer det hållas ett informationsmöte angående planerna att sälja Disponentvillan till säljgruppens föreslagna köpare: Örebro Hockey. Mötet kommer hållas bakom Disponentvillan klockan 18:30 och alla medlemmar är varmt välkomna att delta. Mer information om mötet har tidigare skickats ut till alla medlemmar via brevlådorna och satts upp på trapphusens anslagstavlor. Om du inte kan/vill delta på plats så kan man även ta del av informationsmötet på distans.

Delta digitalt (via dator, platta eller mobil)

Mötet kommer att live-sändas via programmet Microsoft Teams. Du behöver inte ha tillgång till programmet utan du följer endast länken nedan för att ansluta dig till mötet, som öppnas genom din förvalda webbläsare (vi rekommenderar att man använder Google Chrome som webbläsare för detta). För dig som har Teams kommer mötet givetvis att öppnas i programmet.

Koppla gärna upp dig några minuter innan mötet börjar för att säkerställa att ditt ljud och din bild fungerar som det ska. Tänk gärna på att slå av din mikrofon så att vi får så lite bakgrundsljud som möjligt. Detta för att alla ska kunna höra vad som sägs på mötet. Om du har frågor till arbetsgruppen eller Örebro Hockey går det bra att ställa dem via chatten i Teams. Om du har frågor kring ditt digitala deltagande går det även bra att mejla Gustav Fornwall inför mötet: gustav.bjoreman@gmail.com

Länk till mötet: Anslut till Microsoft Teams-möte

Efter att informationsmötet har hållits kommer det även finnas möjlighet att få tillgång till inspelningen av mötet, så att du kan titta på det i efterhand om du inte har möjlighet att delta under mötet. För att få tillgång till det inspelade mötet skickar du en förfrågan till styrelsens mejl (info@brfdisponentparken2.se) så kommer de skicka ut filmen till dig.