Delta på extrastämman via Facebook

Imorgon (Onsdagen) den 17/6 klockan 18:00 är det dags för Extrastämma i Disponentvillan. På stämman kommer medlemmarna rösta om föreningen godkänner förslaget som presenterats av säljgruppen: att man säljer Disponentvillan till Örebro Hockey för 9,5 miljoner.

Har du inte möjlighet att närvara kan du även delta på distans via Facebook. Styrelsen har skapat en sluten Facebookgrupp som heter Extrastämma Brf Disponentparken 2. Genom denna Facebookgrupp kommer det delas en live-sändning av extrastämman som alla medlemmar i gruppen kan följa. Under stämman har du även möjlighet att ställa frågor genom att lägga en kommentar i live-sändningen som då kommer besvaras under stämman.

Under stämman kommer du även ha möjlighet att lägga din röst på distans. När du följer live-sändningen av extrastämman kommer du märka när styrelsen ber att medlemmarna ska rösta om ett beslut. När detta sker kan du antingen kommentera live-sändningen med din röst genom att skriva antingen JA eller NEJ. Om du inte vill att de andra medlemmarna i Facebookgruppen ska se din röst kan du även skriva ett personligt meddelande till styrelsemedlemmen Fanny Nordström via Facebook när styrelsen ber medlemmarna att rösta om ett beslut.

För att gå med i Facebookgruppen och få tillgång till live-sändningen går du in på gruppens Facebooksida via denna länk: www.facebook.com/groups/1547108925457120/ och klickar på gå med. Därefter kommer du att bli insläppt i gruppen efter att en av styrelsemedlemmarna har kontrollerat att du är en medlem i bostadsrättsföreningen via vårt medlemsregister.

OBS! Hyr du i andrahand eller är inte skriven på lägenheten du bor i har du inte användanderätten till lägenheten och därmed inte rösträtt i bostadsrättsföreningen. Varje bostad (lägenhet) har rätt till en röst. Du som är skriven på lägenheten kan även välja att få din röst representerad av någon annan. I så fall behöver du göra en fullmakt som din representant kan presentera för styrelsen på mötet. För att göra en fullmakt kontakta styrelsen via e-post.

Under stämman kommer det delas ute en bilaga innehållande tre sidor. Ett sammanfattande PM från säljgruppen om projektet att sälja villan, ett dokument där Samfälligheten förklarar vad försäljningen av villan skulle innebära för Samfälligheten samt en enklare budget som Samfälligheten och fastighetsförvaltaren Egeryds har sammanställt för att jämföra vad det innebär ekonomiskt att ha kvar villan jämfört med att sälja villan. Denna bilaga kan du även få tillgång till på distans här nedan: